У КМДА повідомили, скільки столичних комунальників пішли до ЗСУ

Понад 860 працівників комунальних підприємств Києва пішли захищати Україну

Понад 860 робітників комунальних служб Києва взяи зброю до рук і стали на захист України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Щодня на вулиці міста виїжджає громадський наземний транспорт, працює метро, дорожники прибирають та ремонтують дороги. Та є й ті працівники дорожньо-транспортного господарства міста, які зараз захищають нашу країну від загарбника. Загалом сьогодні до лав Збройних сил України та підрозділів Територіальної оборони прийняли рішення піти понад 860 працівників комунальних підприємств дорожньо-транспортного господарства", - заявив Поворозник.

Зазначається, що до лав Збройних сил України стали робітники КП "Київпастранс", КП "Київський метрополітен", КК "Київавтодор", КП "Київміськсвітло", районних ШЕУ тощо. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині прикордонники знайшли на узбіччі міни окупантів. Також у Державній прикрдонній службі зазначили, що російські військові мінують місцевість, коли відступають, і це створює додаткову загрозу життю не лише українських бійців, але й місцевих мирних жителів.

Також "Коментарі" писали, що відбувся суд над військовим РФ у Києві: дружина вбитого цивільного обрала покарання для окупанта. У суді триває допит дружини вбитого чоловіка. Згідно з інформацією свідка, у цивільного не було зброї, коли він виходив із дому, і на ньому був звичайний цивільний одяг.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві попрощалися із загиблим під Ізюмом аеророзвідником, викладачем київського університету. Прощання з Денисом Антіповим відбулося біля храму Святого Миколая на Аскольдовій могилі. Усі присутні стали навколішки, щоб вшанувати Героя. На церемонію поховання 33-річного воїна прийшли рідні захисника, його друзі, викладачі й студенти університету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ванька

20 травня 2022, 10:51

А де списки депутатів та чиновничків з КМДА? Чи вони пацифісти?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися