У Борисполі попередили про тимчасове закриття поліклініки

В мерії назвали дату та причини

У Борисполі на один день припинить роботу поліклінічне відділення міської лікарні. Про тимчасове закриття поліклініки місцевих мешканців попередили у Бориспільській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Борисполя, поліклініка буде зачинена лише на день через необхідність проведення ремонтних робіт. Їхнє проведення заплановано в День Незалежності.

"У середу, 24 серпня, поліклінічне відділення міської лікарні працювати не буде у зв'язку з ремонтними роботами по заміні обладнання та електромереж на підстанції на території закладу. Планові хірургічні втручання та госпіталізації припиняються. Усі екстрені та ургентні служби працюватимуть у звичному режимі", — йдеться в повідомленні Бориспільскої міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через загрозу ракетних обстрілів у Києві з 22 до 24 серпня у Києві скоротили графік роботи всіх видів громадського транспорту із 06:00 до 21:00. Раніше на такий самий графік перевели роботу метрополітену в Києві.

В центрі Києва перекрили головну вулицю. Через "парад" знищеної бойової техніки російських окупантів на Хрещатику маршрут автобусу №114 не курсуватиме вулицею Хрещатик з 22 до 25 серпня. Нову схему руху цього маршруту можна подивитись за посиланням.

Влада Києва та у Київській обласній військовій адміністрації закликали місцевих мешканців бути особливо пильними цього тижня, завчасно планувати свої поїздки, дотримуватися комендантської години та за сигналів повітряної тривоги одразу прямувати в укриття.

Киянам та гостям столиці не радять відвідувати місця масового скупчення людей та закликають особливо відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги 23 та 24 серпня.

Читайте також, що в Ірпені перекрили рух автомобільного транспорту в районі залізничного мосту. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися