У Києві відремонтували відділення швидкої медичної допомоги (ФОТО)

Як виглядає столична лікарня після капітального ремонту

У Києві капітально відремонтували відділення швидкої медичної допомоги №13. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, на базі відділення працюють п’ять бригад швидкої допомоги, які обслуговують мешканців Солом’янського, Шевченківського та Печерського районів Києва. В медичному закладі виконали повний комплекс оздоблювальних внутрішніх та зовнішніх ремонтних робіт.

Внутрішній простір організували із урахуванням робочої специфіки "екстренки". У відремонтованому відділенні швидкої медичної допомоги №13 є:

·       функціональна диспетчерська;

·       кімната очікування виклику та кімната відпочинку;

·       амбулаторія та кімната зберігання медикаментів;

·       тренажерна, столова та конференц зали;

·       зручні роздягальні для персоналу.

У відділенні екстреної медичної допомоги №13, розташованому на вулиці Ямській, 43, зробили також капітальний ремонт будівлі. Під час ремонту замінили покрівлю, облаштували фасади, заміни систем водопостачання, електропостачання та теплопостачання. Окрім того, у медзакладі встановили вентиляційне обладнання та кондиціювання, охоронно-пожежну сигналізацію, генератор, гучномовну систему оповіщення та інше сучасне обладнання. Скільки грошей витратили на ремонт відділення екстреної медичної допомоги №13, в мерії Києва не повідомляють.

Нагадаємо, у столиці оголосили тендер на реконструкцію монументу на честь надання Києву Магдебурзького права. За ремонт пам’ятника у Подільському районі столиці планують заплатити майже дев’ять мільйонів гривень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві оголосили тендер на закупку нових пасажирських вагонів для поїздів "Укрзалізниці". Рухомий склад пасажирських поїздів оновлять 20 новими вагонами-купе. На закупку планують витратити 882 мільйонів гривень.

Читайте також, що на ремонт одного з поверхів лікарні у Києві витратять десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися