З Києва до Херсонської області відправили мобільний шпиталь (ВІДЕО)

Ліжка розгорнуть для хворих на коронавірус

З Києва для хворих на коронавірус до Херсонської області відправили мобільний шпиталь на понад сотню ліжок. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

Українські рятувальники розгорнуть мобільний шпиталь для хворих на коронавірус на території Каховської центральної міської лікарні. З ранку з Києва до Каховки вирушила колона техніки з майном та обладнанням шпиталю. Обладнання везуть п’ятьма вантажівками на спеціально підготовлений майданчик центральної лікарні у Каховці.

На території медичного закладу забезпечать сталу роботу багатоцільового пересувного стаціонару. Мобільний шпиталь складається з 35 наметів та модулів, з них 24 — це палати для пацієнтів та блок інтенсивної терапії. Пересувна лікарня автономна та розрахована на 120 пацієнтів. Шпиталь забезпечений електрогенераторами, тепловими гарматами та освітленням.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в разі погіршення епідеміологічної ситуації через розповсюдження коронавірусу не виключають розгортання мобільних шпиталів. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що усі столичні лікарні забезпечені необхідними ліками та киснем для лікування хворих на коронавірус та висловив сподівання, що розгортання мобільних шпиталів у столиці не знадобиться. 

Нагадаємо, у Києві визначились з додатковими карантинними обмеженнями в разі потрапляння Києва до "червоної" зони небезпеки розповсюдження коронавірусу. Окрім того, столична влада підтримає представників малого та середнього бізнесу в разі впровадження "червоної" зони карантину. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися