В Ірпені у лікарні встановили комп’ютерний томограф

Стало відомо, коли запрацює апарат

У стаціонарі Ірпінської центральної міської лікарні вперше в історії закладу запрацює комп’ютерний томограф. Про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За словами мера Ірпеня, придбати та встановити сучасний комп’ютерний томограф у центральній лікарні міста допоміг інвестор. Апарат коштує понад 20 мільйонів гривень, та придбати самостійно медичний заклад його не міг.

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин повідомив, що для пацієнтів стаціонару комп’ютерна діагностика буде безкоштовною. Інші мешканці зможуть проходити обстеження на томографі за ринковими цінами в Ірпені та не їздити до Києва. комп’ютерний томограф у стаціонарі Ірпінської центральної міської лікарні запрацює з грудня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені планують відкрити центр для реабілітації ветеранів бойових дій на Донбасі. Як повідомив народний депутат України Василь Вірастюк, недобудований спортивний центр планують використати для реабілітації ветеранів за допомогою фізкультури та спорту.

Нагадаємо, у Києві Республіканська клінічна лікарня мала стати грандіозною медичною установою, а стала чи не найбільшою закинутою недобудовою у столиці. Проєкт будівництва медичного комплексу розробили, щоб допомагати постраждалим після катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва відкриється оновлена амбулаторія сімейної медицини. Медичний заклад розташований на Позняках на вулиці Здолбунівська, 7. Відкриття амбулаторії сімейної медицини заплановано на 26 листопада. А у Броварах тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися