В Ірпені планують відкрити центр реабілітації ветеранів бойових дій (ФОТО)

Що відомо про проєкт

В Ірпені планують на базі недобудованого спортивного об’єкту відкрити центр для реабілітації ветеранів бойових дій на Донбасі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Василь Вірастюк, передають "Коментарі".

За його словами, про створення такого центру йшла мова під час зустрічі з адміністрацією Дежавного податкового університету, мером Ірпеня та представниками місцевої громади. Недобудований спортивний центр планують використати для реабілітації ветеранів АТО/ООС за допомогою фізкультури та спорту.

"Цей об’єкт має багато переваг над іншими, які ми вже бачили. Більшість робіт тут вже виконані, а широка варіативність у майбутній його експлуатації допоможе більш гнучко планувати та застосовувати найкращі практики спортивної реабілітації наших захисників", — зазначив Вірастюк.

Народний депутат виразив впевненість, що в Україні можна створити нову галузь спортивної реабілітації ветеранів. Подробиці проєкту створення центру для ветеранів бойових дій на Донбасі поки що невідомі.

Нагадаємо, у Броварах знесуть будівлю спортивного комплексу "Металург". Відповідне рішення ухвалили під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань міськради. Зараз будівля спортивного комплексу "Металург" перебуває у вкрай незадовільному стані. Споруду планують повністю демонтувати заради будівництва нового спортивного комплексу із басейном.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає понад 20 гектарів, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, коли у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

17 листопада 2021, 16:52

В тюрьму их надо! Пусть там реабилитируются!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися