На Київщині під час реорганізації один із вишів змінив назву

В університеті зробили заяву

Університет державної фіскальної служби України, розташований в Ірпені, у процесі реорганізації офіційно змінив назву. Про це йдеться у заяві навчального закладу, передають "Коментарі".

Кабінет міністрів України затвердив реорганізацію Університету державної фіскальної служби шляхом приєднання вишу до Державного податкового університету на початку жовтня.

У виші повідомили, що тепер їхня офіційна назва — Державний податковий університет. Навчальний заклад в процесі реорганізації віднесли до сфери управління Міністерства фінансів України. Керівництво університету запевнило, що усі студенти продовжать отримувати освіту за обраними спеціальностями та джерелами фінансування.

Податковий університет має 100-річну історію. Вищий навчальний заклад пройшов шлях від технікуму до провідного економіко-правового вишу України. Тут навчаються майбутні фахівці економічної та фінансової сфер, а також юристи, психологи, перекладачі, журналісти, ІТ-спеціалісти та реабілітологи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що незабаром у Києві з’явиться університет світового рівня — "Амерікан Юніверсіті Київ" у партнерстві з Університетом штату Аризона. Вищий навчальний заклад Амерікан Юніверсіті Київ вже підписав договір оренди будівлі Річкового вокзалу у столиці. Договір оренди підписали на 10 років.

Нагадаємо, на території Національного авіаційного університету в Києві відкрили молодіжний центр YouthFull.

Читайте також, як у Києві в гуртожитку університету нелегально працював готель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися