У Броварах безкоштовно робитимуть аналізи та флюорографію

Де працюватиме мобільна лабораторія

У перший день зими в центрі Броварів можна буде безкоштовно зробити аналізи на ВІЛ\СНІД та туберкульоз. Про це повідомляє Броварська міська рада, передають "Коментарі".

За даними мерії, у середу, 1 грудня, на площі Свободи можна буде зробити безкоштовне флюорографічне обстеження для виявлення захворюваності на туберкульоз. Мобільна лабораторія працюватиме з 9:30 до 15:00.

Також в цей день анонімно та безкоштовно проводитимуть тестування на вміст ВІЛ-інфекції в крові та профілактичні бесіди. Активісти роздаватимуть броварчанам та гостям міста інформаційні матеріали та презервативи. Акція присвячена до Міжнародного Дня боротьби зі СНІДом. Вона почнеться о 13:00 та триватиме до 17:00.

Нагадаємо, в Обухові у рамках національної програми "Велике будівництво" капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Миронівці триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу. А у Броварах тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. 

Дивіться також, як у Переяславі відремонтували центральну лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися