Мешканцям Київщини доведеться наново підписати декларації з лікарем

Чому анулювали вже підписані документи та кого це стосується

У двох територіальних громадах Київської області з 31 грудня анулювали декларації, які мешканці підписували з сімейними лікарями. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Калинівської громади.

Наприкінці минулого року Зазимська сільська рада та Калинівська селищна рада створили Комунальне некомерційне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги". Він об’єднав медичні заклади двох громад. Після такої реорганізації декларації з сімейними лікарями автоматично анулювали 31 грудня 2021 року.

Укласти нові декларації з сімейними лікарями можна з 4 січня цього року. Такі зміни стосуються тих мешканців, які обслуговувались у медзакладах, які увійшли в структуру КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги".

Для Зазимської територіальної громади — Зазимська, Літківська, Погребська, Рожнівська та Пухівська амбулаторії сімейної медицини, а також Літочківський фельдшерський пункт.

Для Калинівської територіальної громади — Калинівська та Красилівська амбулаторії сімейної медицини, а також Квітневий та Рожівський фельдшерські пункти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селищах Київської області в рамках національної програми "Велике будівництво" збудували одинадцять нових амбулаторій сімейної медицини. Усі нові медичні заклади відповідають сучасним технічним вимогам, енергоефективні та оснащені необхідним обладнанням.

Нагадаємо, Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на розробку проєктної документації для реконструкції дитячої лікарні у Боярці. Реконструкцію будівель та споруд планують зробити у комунальному підприємстві "Київська обласна дитяча лікарня". Медичний заклад розташований у Боярці на вулиці Хрещатик, 83. За розробку проєкту реконструкції підряднику готові сплатити понад 14 мільйонів гривень. Окрім того, заявлено про реконструкцію обласної лікарні для дорослих, яка розташована у Києві.

Читайте також, що "Феофанія" буде відкрита не лише для державних службовців, а й для пересічних громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Злой

7 січня 2022, 08:39

Кликбейтное мудачье

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися