Навчання під час війни: в центрі Києва перевірили укриття в школах (ФОТО)

Як виглядають захисні споруди

У Києві голова Печерської районної державної адміністрації Наталія Кондрашова перевірила стан укриттів. Про це повідомили в Печерській райдержадміністраціі, передають "Коментарі".

Очільниця Печерського району Києва Наталія Кондрашова проінспектувала на предмет безпеки дві школи. Посадовиця перевірила в укриттях вентиляцію, наявність місць для сидіння, запаси води, запасні виходи, санітарну кімнату, засоби зв’язку та оповіщення. Також голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова перевірила бомбосховище, де тривають ремонтні роботи.

Нагадаємо, у Києві оприлюднили структуру нового навчального року та рекомендували графік шкільних канікул. У столиці освітній процес у новому навчальному році розпочався 1 вересня і триватиме до 30 червня 2023 року. В разі змін безпекової ситуації в мерії розглядають перенесення осінніх канікул на лютий 2023 року. За графіком, у Києві осінні шкільні канікули мають розпочатися з 31 жовтня та триватимуть до 6 листопада. Директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян дала рекомендації батькам, які зібрати для школярів речі у безпековий рюкзак

Читайте також, як в Бучі представили проект фабрики-кухні. Його профінансує син відомого інвестора з США, бізнесмен і філантроп Говард Баффет. 

Дивіться також відео, як у школах Київської області триває облаштування укриттів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися