У київському гуртожитку НАУ студенти живуть у жахливих умовах (ФОТО)

Столичний університет потрапив у скандал

У Києві студенти Національного авіаційного університету (НАУ) оприлюднили світлини, на яких видно жахливі умови у гуртожитку №11. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "РБК-Україна".

Студенти Національного авіаційного університету (НАУ) в Києві вже не вперше оприлюднюють фото з зображенням кімнат та санвузлів. Звинувачення керівництва вишу у брехні мешканці гуртожитка №11 НАУ спростовують, тому в мережі оприлюднили нові світлини, зроблені у День Незалежності України, 24 серпня 2021 року.

Студенти стверджують, що дізналися про те, що керівництво НАУ не пустило журналістів у будівлю гуртожитку №11 після першої публікації фото та намагаються домогтися розголосу цієї ситуації. Зазначимо, що Національний авіаційний університет займає шосте місце серед найкращих вишів України. Гуртожиток №11 має понад 250 кімнат на дев’яти поверхах будівлі, яка знаходиться у Києві на вулиці Ніжинська, 29-Д. Загалом у гуртожитку може проживати 640 студентів. 

Нагадаємо, у Києві у День знань мер столиці Віталій Кличко відкрив нову сучасну школу. Енергоефективний шкільний заклад запрацював в Солом’янському районі столиці — це школа №22. Її збудували на території старого дитячого садочку. За словами мера Києва Віталія Кличка, столиця практично впоралась з чергою в дитячі садки завдяки тому, що за останні роки побудували або реконструювали 33 освітні заклади. Торік у Києві побудували або повністю реконструювали чотири дитсадки.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва невдовзі відкриють новий сучасний дитячий садок. Заклад дошкільної освіти № 741 капітально ремонтують. Ясла садок розташований на проспекті Бажана, 7Є. Після реконструкції тут з’явиться міні-стадіон та унікальний дитячий театр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися