У Києві на "ВДНГ" запустили цікавий квест (ФОТО)

Що відомо про нову програму

На території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") відкрили лабіринт медіаграмотності "Не віррр — перевіррр". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комплексу.

За даними організаторів, це перший та єдиний в Україні такий проєкт. Програма подорожує різними куточками України та "прокачує" відвідувачів на тему медіаграмотності. Лабіринт має дванадцять інтерактивних кімнат. У них можна дізнатись, як відрізнити факт від судження, або чи реально власними силами протидіяти пропаганді, а також знайти відповіді на інші питання.

Лабіринт розташований на території Національного комплексу "Експоцентр України" біля павільйону №9. Він відкрився сьогодні, 23 грудня, та працюватиме до 27 грудня. Відвідати локацію можна з 10:00 до 22:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області під час подорожі вихідного дня можна побачити мальовничі зимові краєвиди, старовинні будинки та храми. Новий цікавий туристичний маршрут розпочинається із села Мала Солтанівка за 59 кілометрів від Києва. Подробиці — в нашому матеріалі.

Ще одне з найцікавіших місць для зимових розваг та відпочинку знаходиться в Обухівському районі Київської області. У селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

У Київській області можна покататися на лижах чи сноуборді. За сорок хвилин їзди від Києва знаходиться курорт Gvozdoff, розташований у селищі Гвоздів. Тут нові підйомники та спорядження.

Нагадаємо, у Київській області в рамках патріотичного проєкту було створено екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п'ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею.

Читайте також, що цікавого подивитися у Бориспільському районі Київщини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися