У Київській області збудують нові дитячі садочки

У яких населених пунктах почнуть роботи

У Київській області цього року будуватимуть нові дитячі садочки у селах та у місті Вишневе. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

В рамках національної програми "Велике будівництво" у населених пунктах Київської області збудують п’ять дитячих садків, один з яких — для дітей з обмеженими можливостями. Інклюзивний дошкільний навчальний заклад почнуть будувати у Бучанському районі Київської області у місті Вишневе. Заклад буде розташований на вулиці Європейська, 41.

Ще три дитячих садка побудують у Бучанському районі у селах Бобриця, Михайлівка-Рубежівка та с. Святопетрівське. У селі Бобриця дитсадок-школа І ступеня буде розрахована на 180 учнів. Заклад будуватимуть на вулиці Шкільна, 6.

У селі Святопетрівське сучасний дошкільний навчальний заклад побудують по вулиці Кооперативна, 25. А у селі Михайлівка-Рубежівка добудують другий корпус у дитсадку "Червона Шапочка", розташованому на вулиці Київська, 3-А. Додатковий корпус розрахований на сотню дітей.

Ще один новий дитячий садок почнуть будувати у Фастівському районі Київської області. У селі Гатне з’явиться дошкільний навчальний заклад на 280 місць. Садочок буде розташований на вулиці Космонавтів. У цьому населеному пункті зараз будується житловий комплекс "Озерний" та інші новобудови. Збудувати у Гатному дитсадок намагаються з 2018 року. Тендер на пошук підрядника завершили наприкінці грудня. На цей дошкільний навчальний заклад витратять майже 80 мільйонів гривень.

Окрім того, цього року у Київській області будуватимуть та ремонтуватимуть школи у селах. В регіоні збудують дві нові школи, в одній добудують корпус, а ще два навчальних заклади капітально відремонтують. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені готують до відкриття дитячий садочок з власним басейномОкрім того, у Броварах триває будівництво нової школи на тисячу учнів. Навчальний заклад знаходиться на вулиці Симона Петлюри.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися