У Гостомелі на корпус ліцею витратять десятки мільйонів

Тендер на пошук підрядника для будівництва вже завершений

У Гостомелі цього року у міському ліцеї почнуть будівництво нового корпусу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на систему закупівель Prozorro.

Будівельні роботи розпочнуть у рамках національної програми "Велике будівництво". У Гостомелі добудують новий корпус у ліцеї №1. Навчальний заклад розташований по вулиці Рекунова, 1А.

Тендер на пошук підрядника завершили на початку січня. Витратити на освітній об’єкт планують майже 63,7 мільйона гривень. На аукціоні перемогло Товариство з обмеженою відповідальністю "Тетрастрой". Договір на виконання робіт із підрядником ще не оприлюднили. Замовником є Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Окрім того, у Гостомелі цього року розпочнуть реконструкцію стадіону та спортивних майданчиків. На шкільному стадіоні мають облаштувати два футбольних поля, майданчик для волейболу та тенісу, бігові доріжки. Навколо — тротуари та проїзди. Ремонтні роботи на спортивних об’єктах підрядник має завершити до кінця цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області цього року будуватимуть і ремонтуватимуть школи у селах. Побудувати нові середньої загальноосвітні школи планують у селищі міського типу Чабани у Фастівському районі та у селі Гора Бориспільського району Київської області.

Нагадаємо, торік у Київській області капітально відремонтували школи у Яготині, Тетієві, Пашківці та Вовчкові, а також зробили термомодернізацію будівлі школи у селищі Жоравка. В Ірпені цього готують до відкриття дитячий садочок із власним басейномОкрім того, у Броварах триває будівництво нової школи на тисячу учнів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися