У селі під Києвом розпочнуть реконструкцію школи

Вже проведено тендер на пошук підрядника

У Києво-Святошинському районі Київської області цього року проведуть реконструкцію школи у селі Святопетрівське. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на систему закупівель Prozorro.

Будівельні та ремонтні роботи проведуть у рамках національної програми "Велике будівництво". У селі Святопетрівське зроблять капітальний ремонт загальноосвітньої школи, яка розташована по вулиці Центральна, 138А.

Тендер на пошук підрядника завершили 10 січня. Витратити на освітній об’єкт планують понад 74 мільйонів гривень. На аукціоні перемогло Товариство з обмеженою відповідальністю " Хозхімсервіс". Договір на виконання робіт із підрядником ще не оприлюднили. Замовником реконструкції навчального закладу виступає Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. Капітальний ремонт школи у селі Святопетрівське мають завершити до кінця 2022 року.

Будівельні роботи також розпочнуться цього року у Гостомелі. У міському ліцеї почнуть будувати новий корпус у ліцеї №1. Навчальний заклад розташований по вулиці Рекунова, 1А. На освітній об’єкт витратять майже 63,7 мільйона гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області цього року будуватимуть і ремонтуватимуть школи у селах. Побудувати нові середньої загальноосвітні школи планують у селищі міського типу Чабани у Фастівському районі та у селі Гора Бориспільського району Київської області.

Нагадаємо, торік у Київській області капітально відремонтували школи у Яготині, Тетієві, Пашківці та Вовчкові, а також зробили термомодернізацію будівлі школи у селищі Жоравка. В Ірпені цього готують до відкриття дитячий садочок із власним басейномОкрім того, у Броварах триває будівництво нової школи на тисячу учнів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися