У Києві навчать молодь, як почати працювати на себе

Безкоштовні тренінги відбудуться у столиці

У Києві з наступного тижня стартує безкоштовний онлайн-курс для молоді під назвою "Працюй на себе". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

За даними мерії, курси для молоді відбудуться з 21 по 25 лютого в Київському молодіжному центрі. Учасникам проєкту розкажуть про найбільш популярні онлайн-професії та які навички потрібно розвивати, щоб працювати на себе. Також під час курсу можна буде дізнатися про інструменти для організації ідеального робочого простору.

Спікери курсу також розкажуть, як не втрачати концентрацію та залишатися вмотивованими на успіх під час дистанційної роботи. Програма курсу складається із трьох частин. У першій частині розкажуть, що необхідно знати про роботу на себе. Друга та третя частини курсу присвячені організації робочого простору та мотивації. Для участі в проєкті потрібно пройти реєстрацію за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Президентський університет має запрацювати у Києві у 2023 році. Навчальний заклад стане частиною великого освітнього кластера з Концепції розвитку "ВДНГ" на найближчі 40 років. Проєктом Президентського університету передбачено будівництво навчальних корпусів, кампусів, створення лабораторій та облаштування ландшафтного парку.

Нагадаємо, у столиці для студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка збудують новий гуртожиток. Вишу передали гуртожитки реорганізованої Національної академії державного управління. Однак це суттєво не розв'язало проблему. Будівлі перебувають в аварійному стані та потребують капітального ремонту. Ремонтувати їх почнуть у цьому році.

Читайте також, що у столиці відкрили American University Kyiv. Навчальний заклад працюватиме під егідою одного з найбільших університетів США — Університету Аризони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися