Робота шкіл при карантині: школярам розробили нові правила

У Києві затвердили нові правила для забезпечення роботи шкіл в режимі карантину

Новий навчальний рік в Києві почнеться, як зазвичай, першого вересня. Навчання, попри існуючі обмеження, буде проходити у звичайному режимі. Однак, для зниження ризиків поширення коронавірусу, в столичній адміністрації розробили нові правила для школярів. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Київ першим розробив і затвердив Регламент освітнього процесу і виділив 33,3 млн гривень на всі необхідні дезинфікуючі засоби для безпеки учнів і працівників. Ми обов'язково повернемося до звичайного життя, без карантину. Зараз починаємо навчальний рік в зрозумілому для суспільства режимі навчання, але ми готові до будь-яких змін в епідемічної ситуації міста. Безпека дітей найголовніше ", - зазначив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Так, фахівці розробили алгоритми дій на випадок виявлення хворого школяра. Змінили графіки приходу дітей в школу, відкрили додаткові входи, розробили напрямки руху учнів. Збільшать також час на зміни між уроками. Обов'язковою також стане щоденне вимірювання температури.

Як повідомляв портал "Коментарі", в столичних школах, якщо в одного з вчителів виявлять коронавірус, тоді всю школу, можливо, закриють на карантин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися