У Києві на Хрещатику спортсмени тягали вантажівки (ФОТО)

У Києві визначили переможців Truck-чемпіонату

У центрі Києва відбулися спортивні змагання з перетягування вантажівок. Про результати та переможців повідомили у Федерації стронгмену України, передають "Коментарі".

На Хрещатику у суботу, 14 серпня, відбулися змагання з перетягування вантажівок. За спортивною подією можна було спостерігати біля будівлі мерії Києва. З 11:00 до 20:00 на проїжджій частині Хрещатика проходив "Тракпул чемпіонат". У змаганнях брали участь 20 атлетів. Під час проведення змагань рух на головній вулиці столиці був обмежений.

За результатами спортивних змагань з перетягування вантажівок визначили переможців Truck-чемпіонату, інформують у Федерації стронгмену України. Переможцями стали два спортсмени зі Львова Володимир Климко (перше місце) та Павло Кордіяка, а також стронгмен із Черкас Богдан Копил. У Федерації стронгмену України привітали переможця та призерів. 

Нагадаємо, у Бучі завершують будівництво Академії спорту, яку планують відкрити до Дня Незалежності України. У спортивному комплексі будуть спортивна та тренажерні зали. На території закладу також розташовані два мініфутбольних поля, баскетбольний, багатофункціональний майданчики та майданчик для занять зі strit-файту. Вартість будівництва Академії спорту становить майже 108,5 мільйонів гривень. Спортивний комплекс зможе обслуговувати 570 осіб на день.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. 

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва розпочали будівництво урбан-парку. Нова зона для активних занять спортом і відпочинку у столиці з’явиться на території "ВДНГ".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Павел

15 серпня 2021, 12:35

Спорт это хорошо ,укрепляет мышцы,сухожилия.В здоровом теле здоровый дух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися