Кличко привітав з перемогою у Чемпіонаті світу молодого боксера

Юрій Захарєєв переміг росіянина у своїй у ваговій категорії

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся та привітав з перемогою у Чемпонаті світу з боксу AIBA у ваговій категорії до 71кілограмів 19-річного Юрія Захарєєва. Про це очільник столиці написав у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

Титул чемпіона світу українець Юрій Захарієв виборов у поєдинку проти росіянина Вадима Мусаєва. Чемпіонат світу з боксу проходив у Белграді. Суперник — найкращий боксер Росії в своїй категорії в 2021 році, зазначив мер Києва Віталій Кличко.

"Також був радий познайомитись з киянином Дмитром Баблюком, який у свої 18 років здобув срібло на чемпіонаті Європи з боксу цього року. Разом з молодими боксерами та їх тренерами переглянули найяскравіші моменти чемпіонського поєдинку Юрія Захарєєва. Висловив нашим спортсменам свої думки та дав деякі практичні поради на майбутнє", — написав у своєму Telegram-каналі Кличко.

Мер Києва також побажав хлопцям нових перемог, волі та витримки на шляху до вершин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що борчиня з Броварів Аліна Акобія вперше в історії збірної України завоювала "золоту" медаль на Чемпіонаті світу серед спортсменів до 23-х років. У фіналі українка перемогла російську спортсменку.

Нагадаємо, киянин, Олімпійський чемпіон, єдиний володар золотої медалі Олімпійських ігор у Токіо Жан Беленюк в ексклюзивному інтерв'ю розповів, як вплинула політика на його життя

Читайте також, що киянка Дар'я Білодід, бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка Європи та дворазова чемпіонка світу розповіла в ексклюзивному інтерв’ю про підготовку до змагань і про свої майбутні плани у спортивній кар’єрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися