Мешканець Ірпені став призером Чемпіонату світу з панкратіону (ФОТО)

Спортсмен виборов бронзову медаль

Спортсмен з Ірпені Максим Цюцюра став бронзовим призером Чемпіонату світу з панкратіону. Про це повідомили у Федерації панкратіону України, передають "Коментарі".

Чемпіонат світу з панкратіону проходив у Харкові. Змагання серед кадетів, юніорів та дорослих тривали з 15 по 18 листопада. Двократним чемпіоном світу з панкратіону став мешканець Чернівців Роман Кізюк. Доросла збірна України здобула на чемпіонаті перше командне місце.

Ірпінський спортсмен виступав у розділі традішн, у ваговій категорії 77 кілограми. Максим Цюцюра виборов бронзову медаль. Спортсмен Максим Цюцюра — багаторазовий чемпіон України з панкратіону і грепплінгу, чемпіон Європи з панкратіону, володар Кубка світу з грепплінгу та призер чемпіонату світу з MMA.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що борчиня з Броварів Аліна Акобія вперше в історії збірної України завоювала "золоту" медаль на Чемпіонаті світу серед спортсменів до 23-х років, перемігші у фіналі російську спортсменку. Чемпіонат світу U-23 з вільної боротьби відбувся у Сербії. У Белграді українська спортсменка стала чемпіонкою світу у ваговій категорії 57 кілограмів.

Нагадаємо, киянин, Олімпійський чемпіон, єдиний володар золотої медалі Олімпійських ігор у Токіо Жан Беленюк в ексклюзивному інтерв'ю розповів, як вплинула політика на його життя.

Читайте також, що в Ірпені планують відкрити центр для реабілітації ветеранів бойових дій на Донбасі. Як повідомив народний депутат України Василь Вірастюк, недобудований спортивний центр планують використати для реабілітації ветеранів за допомогою фізкультури та спорту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися