У Київській області збудують нові футбольні стадіони

Ще кілька спортивних об’єктів відремонтують

У Київській області цього року будуватимуть і ремонтуватимуть футбольні стадіони та спортивні майданчики. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

У рамках національної програми "Велике будівництво" у населених пунктах Київської області збудують два нових стадіони, проведуть реконструкцію ще двох і збудують спортивний майданчик. Будівництво нових стадіонів заплановане у Фастівському та Бориспільському районах Київської області — у селах Гатне та Переяславське.

Реконструкцію футбольного поля та спортивних майданчиків школи №14 проведуть у селищі Гостомель. Підрядника для виконання робіт вже обрали. На капітальний ремонт спортивних об’єктів у Гостомелі витратять майже 28,5 мільйона гривень. На шкільному стадіоні до кінця року мають облаштувати два футбольних поля, майданчики для волейболу та тенісу, бігові доріжки.

В Обухові зроблять капітальний ремонт стадіону "Колос". Крім того, заплановане будівництво спортивного майданчика у Боярці.

Нагадаємо, у Бучі відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним для змагань і тренувань. Заклад будували з дотриманням норм інклюзивності. А у Києві збудують найбільший спортивний кластер України. Новий спорткомплекс з’явиться на території "ВДНГ". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва до Чемпіонату Європи з баскетболу, який відбудеться у вересні 2025 року, планують збудувати величезний спортивно-концертний комплекс. Президент України Володимир Зеленський вже визначився з локацією. Новий інфраструктурний об’єкт має з’явитися у столиці на березі Дніпра поблизу метро "Лівобережна" до 2024 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися