На Троєщині відбудеться фестиваль вуличних мистецтв та музики

Організатори обіцяють відвідувачам цікаву програму

У Деснянському районі Києві відбудеться фестиваль вуличного мистецтва та музики. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Деснянської районної державної адміністрації Києва.

Фестиваль вуличного мистецтва під назвою Street Art and Music Festival чекатиме киян та гостей столиці у цю суботу, 2 жовтня. Захід відбудеться у парку вздовж проспекту Шухевича — між вулицею Бальзака та проспектом Маяковського.

Відвідувачі зможуть цілий день насолоджуватися сучасною та рок-музикою, послухати джаз та фольк. На фестивалі буде кілька локацій, серед яких зони караоке та майстер-класів, театральна зона та зона читача, зона графіті, лекційна та фотозони.

До участі у фестивалю запрошують авторів пісень, композиторів, поетів та людей інших творчих напрямків. Організатори впевнені, що вулична музика об’єднує людей, дає можливість розкрити й розвинути свій талант, а також просто гарно провести час та зарядитися позитивними емоціями.

Окрім того, у центрі Києва у ці вихідні триватиме родинний фестиваль під назвою "Свій до свого по своє". Захід відбудеться на Контрактовій площі.

Нагадаємо, мешканців та гостей Києва запрошують 16-17 жовтня на "ВДНГ", щоб відсвяткувати останній "Кураж". Чому подія більше не буде проходити на території "ВДНГ" — читайте в нашому матеріалі.

У суботу, 2 жовтня, на "ВДНГ" відбудеться фестиваль крафтового сиру, на якому можна буде спробувати різні смачні страви, завести нові знайомства і просто добре провести час. На захід до Києва з'їдуться понад 60 кращих виробників сиру з усієї України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрилась унікальна виставка "Світ велетнів". Тематична виставка фігур казкових персонажів працює в Голосіївському парку. На виставці "Світ велетнів" представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів.

Читайте також, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися