З Києва почнуть курсувати поїзди до курорту Буковель

"Укрзалізниця" анонсувала нові рейси

З Києва до лижного курорту Буковель з грудня курсуватиме дві пари поїздів. Про нові маршрути розповіли в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Зі столиці з 12 грудня курсуватимуть поїзди №55/56 та №95/96 за маршрутом "Київ — Рахів". Продаж квитків за цими напрямками вже відкрито у касах та на офіційному сайті "Укрзалізниця". Дістатися гірськолижного курорту Буковель з залізничного вокзалу можна буде автобусом. Трансфер організують для зручності пасажирів з 12 грудня. Вартість квитка на автобус фіксована та становить 50 гривень.

У перевізника також повідомили, що найближчу до гірськолижного курорту залізничну станцію перейменують на Татарів-Буковель. Вона розташована за 15 кілометрів від туристичного урочища. Окрім поїздів з Києва до Рахова через курорт Буковель прямуватимуть ще п’ять поїздів з Маріуполя, Одеси, Миколаєва, Харкова, а також поїзд №130/129 "Кременчук — Ворохта" з групою причіпних вагонів. Купити квитки поки що можна на поїзди з Києва та Одеси, на решту нових маршрутів вони надійдуть у продаж до кінця тижня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області з’явився цікавий екскурсійний маршрут вихідного дня з основними романтичними локаціями у Білій Церкві. Окрім того, у Київській області в рамках патріотичного проєкту створили екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п’ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею. Подробиці дізнавайтесь у нашому матеріалі

Нагадаємо, середній турист залишає в Києві за добу від 300 до 500 доларів. Це проживання в готелі, це їжа, це концерти, проведення часу.

Читайте також, що Київ посів перше місце у рейтингу Forbes з легкості ведення бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Volodymyr

12 листопада 2021, 16:01

Шановні журналісти! Будьте професіоналами! Що означає - З Києва почнуть курсувати поїзди до курорту Буковель До цього курорту поїзди не доїдуть ще упродовж тривалого часу (залізниці немає). Найближча станція - Ворохта (Татарів - зупинка) чи Яремче. Туди ж потяги з Києва курсують вже не перший рік. Так що - будьте уважні!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися