Перший в Україні Duty Free електронних товарів відкрили у Києві

В аеропорту імені Сікорського назвали переваги закладу

В міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) відкрили перший в Україні повноцінний Duty Free магазин електронних товарів. Про переваги закладу розповіла директорка ТОВ "Фуд Енд Дрінк Компані" Вікторія Розмеріца, передають "Коментарі".

За її словами, головна перевага магазину Duty-Free Electronics в асортименті та вартості товарів, які можна придбати в середньому на 10-15% дешевше, ніж у звичайних магазинах електроніки. На деякі товари, наприклад, фото та відео техніку знижки сягатимуть до 25%, повідомила директорка ТОВ "Фуд Енд Дрінк Компані".

У Duty-Free Electronics в асортименті відомих брендів електронних товарів та товарів для подорожі за вигідними цінами можна знайти смартфони, ноутбуки, планшети, акустичні системи, навушники, валізи та багато іншого. Відтепер цей товар доступний пасажирам, які подорожують із міжнародного аеропорту "Київ" імені Сікорського.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ") розпочинає продаж квитків з Києва на напрямки, від яких тимчасово відмовився авіаперевізник Lufthansa. Зокрема, "МАУ" виконуватиме рейси до Мюнхена та Женеви.

Нагадаємо, лоукостер Wizz Air переніс дату відновлення низки авіарейсів з України. Зміни торкнулися рейсів із Києва, Львова, Харкова й Одеси. Зокрема, змінилася дата старту нових рейсів із Києва в Зальцбург, Болонью, Катанью та Порту, а відновлення авіарейсу зі столиці України в Неаполь відклали до травня.

Тим часом у Києві на тлі військової загрози з боку Росії зріс попит на зброю. Мешканці столиці масово звертаються до лікарів, щоб отримати медичні довідки для отримання дозволу на придбання зброї. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, коли Чорнобильську зону відкриють для туристів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися