На Київщині на укриття в ліцеї витратять рекордну суму грошей

Що відомо про оголошений тендер

У Білоцерківському районі Київської області заплановані масштабні ремонтні роботи найпростішого укриття в одному зі шкільних навчальних закладів. Про це йдеться у тендері, оприлюдненому на сайті системи Prozorro, передають "Коментарі".

Замовником капітального ремонту та облаштування найпростішого укриття підвального приміщення Опорного закладу освіти "Гребінківський ліцей" є Гребінківська селищна рада. Навчальний заклад розташований у селищі міського типу Гребінки по проспекту Науки, 23. На капітальний ремонт укриття готові витратити майже 10 мільйонів гривень.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має провести внутрішні ремонтні роботи, зробити бетонну стяжку, прокласти інженерні комунікації, встановити сантехніку, мережу систем вентиляції та виконати інші роботи. Роботи повинні бути завершені до 31 грудня 2023 року. Аукціон заплановано провести наступного тижня. Торги відбудуться у понеділок, 21 серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області заплановані масштабні ремонтні роботи на пошкодженому внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну під час атаки на Київ Гостомельському шосе. Замовником капітального ремонту Гостомельського шосе з мостом в місті-герої Ірпінь є Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. Тендер на ці роботи не перший, попередній аукціон на початку серпня не відбувся. На капітальний ремонт Гостомельського шосе, а саме — на додаткові роботи готові витратити майже 120 мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Тим часом у Києві знесли старий Дегтярівський міст заради нової естакади. У столиці триває реконструкція транспортної розв’язки на перетині вулиць Дегтярівської, Олени Теліги та Олександра Довженка. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Мова йде про ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

Дивіться також фото, як на Оболоні триває будівництво нової естакади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися