Після перевірок в ДТЕК зрівняли умови вимкнення світла на Київщині

Оператор систем розподілу електроенергії звернувся до споживачів

У Київській області ситуація з електропостачанням лишається критичною, однак енергетикам вдалось зрівняти умови вимкнення світла. Про це заявили в "ДТЕК Київські регіональні електромережі", передають "Коментарі".

"Спільними зусиллями енергетиків нам довелось перерозподілити навантаження та зрівняти умови постачання світла для Ірпеня та колишнього Києво-Святошинського району з іншими районами області", — йдеться в заяві ДТЕК Київські регіональні електромережі.

В підприємстві зазначили, що тепла погода та традиційне зниження споживання електроенергії в вихідні допомагає знизити навантаження на енергосистему. Мешканців регіону закликали відразу після того, як світло з’явилось, вмикати енергоємні прилади по черзі, щоб уникнути аварій.

"Просимо повідомляти нам, якщо у вас відсутнє електропостачання більше 24 годин. Наші фахівці приймуть заявку та зроблять все можливе, щоб повернути вам світло", — звернулися в "ДТЕК Київські регіональні електромережі" до споживачів.

У оператора розподілу електроенергії запевнили, що роблять все можливе, щоб покращити ситуацію з електропостачанням, та пообіцяли додатково інформувати про будь-які зміни. Зараз в Київській області відбуваються екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень не діють.

Водночас в Yasno також звітували про покращення ситуації зі світлом у Києві та перерозподіл постачання електроенергії в житлові масиви столиці, де була найскладніша ситуація. Тепер Оболонь, Куренівка і Борщагівка перебувають орієнтовно в таких же умовах, як і решта житлових масивів Києва.

Нагадаємо, у Києві та Київській області за результатами перевірок операторів розподілу електроенергії на предмет дотримання черговості відключень світла та надання послуг споживачам зафіксували найбільше порушень. Через численні скарги на погану роботу колл-центрів перевірки тривають. Керівників операторів розподілу електроенергії попередили про персональні адміністративні стягнення.

Окрім того, на час дії воєнного стану Держенергонагляд здійснюватиме позапланові перевірки на об’єктах енергетики. Також представники цього відомства будуть чергувати на диспетчерських пунктах операторів систем постачання та розподілу електроенергії вранці та ввечері для контролю за дотриманням графіків відключення світла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в разі тривалого відключення електроенергії не працюватиме метро. В столиці не їздитимуть трамваї та тролейбуси. Замість електротранспорту на маршрути вийдуть автобуси. Для пасажирів під час блекауту проїзд в комунальному транспорті зроблять безкоштовним.

Читайте також, що розповіли в мерії Києва про умови життя в столиці під час блекауту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Любовь

26 грудня 2022, 18:35

Я не знаю які ви там перевірки робите і як контролюєте операторів чи ДТЕК світло як не виключали по Зої Гайдай 10 так і не виключають.Від Каравану до м.Героїв Дніпра темно , а цей будинок сіяє, навіть у деяких квартирах і на балконі світло горить.Поруч ніяких лікарень нічого такого

Олександр

26 грудня 2022, 11:27

Хлопці молодці, стараються, поважаю їх роботу

Татьяна

26 грудня 2022, 11:25

Paddington, я вас понимаю как никто,живу в Днепропетр обл, частный сектор дом на электро, отключают строго по графику (другую часть не отключают вообще даже если они состоят в одном графике со мной) , отключается элкотел трижды в сутки,потеря КПД тепла а потом снова нагрев загоняют в такие тысячные оплаты за свет, на мои обращения ноль, отношение как к собаке. Зато Днепр живет полноценной жизнью(может где тоже над окраинами издеваються). Мужчины на войне а над ихними семьями с детьми и близкими людьми издеваються как хотят.

Владимир

25 грудня 2022, 17:10

Бла, бла, не загорелась газовая колонка, свет еле -еле желтый. Болтуны и пройдохи.

Paddington

25 грудня 2022, 13:57

Ольга, согласна с Вами полностью. У нас та же самая ситуация-пр.Воздухофл.стоят в ряд дома 19,17,15,11, так в 19 свет есть всегда, всегда, всегда.И никто ни в мэрии, ни в проклятом дэтеке ни в нашей диспетчерской до сих пор не дал ответ чем этот дом такой особенный и в чём отличие его жителей от простых смертных. И с Вами Бодо я тоже абсолютно согласна- конечно радисты сволочи и гады ещё те, но чем наши лучше, если так издеваются над своим собственным народом, продавая энергию в заграницу, а мы сидим без света, а люди с эл.плитами и без еды, и без горячей воды,но всем нашим правителям на это абсолютно плевать.

Александр

25 грудня 2022, 12:02

Как в время войны можно отключать квартиру от электричество за задолженность ? и требовать за приключение 2500гр ? Это мародёрство !

Андрей

25 грудня 2022, 11:34

Когда бы в голове себе уже что то уравняли.

Ленчик

25 грудня 2022, 10:48

Про Одесскую область не забудьте, безпредел полный!!!!

Бодо

25 грудня 2022, 07:19

Чому бідний бо дурний, а чому дурний бо бідний. Саме так , а не інакше можу сказати про те , що електроенергію продають за кордон , а люди повинні страждати.

Ольга

24 грудня 2022, 23:42

Ул. Геннадия Воробьева 13 Е - многоквартирный дом где не отключают энергию вообще. Этого дома нет в графике отключений ДТЕК. Все соседние с ним дома в графике есть. Жители интересуются с чем связана такая избирательность.

Леон

24 грудня 2022, 22:07

В военное время не административные взыскания нужны, а в тюрьму сажать. Пишут про выявленные нарушения, а про то кто виноват, куда была направлена электроэнергия ни слова.

Любов

24 грудня 2022, 20:50

В Києві спочатку було зрозуміло,що в ДТЕК щось негаразд з диспетчерами.Ввімкнуть світло в квартирах,а ліфти не вмикають,бо в будинку де знаходиться ЖЕД світло не ввімкнули,а у них там пульт ввімкнення ліфтів .І ходять в 22 поверховому будинку по сходах.Можна ж зробити так щоб у двох будинках поруч одночасно було або не було світло.Це людський фактор однозначно.А рашистами хай все повернеться в набагато більшому.

OBZ

24 грудня 2022, 20:02

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////// ============S ROSHDESTVOM XRISTOVUM ZAPADNUX I VOSTOCHNUX XRISTIAN MILOSERDNOE EDINENIE KOTORUX STANET PREKRASNOI REAL''NOST''IU POSLE POBEDU NAD SILAMI ABSOLIUTNOGO ZLA........=CHERNUE TUCHI= RASHUSTKOGO ZLA POGRUSHAIUT ROD CHELOVECHESKII V VARVARSKUIU KROVOSHADNUIU TEMNOTU NE POZVOLIAIA UVIDET'' ROSHDESTVENSKUIU ZVEZDU OLITSETVORIAIUSHUIU VERU NADESHDU I LIUBOV'' DUXA SVIATOGO OTTSA NEBESNOGO I SUNA===ISUSA XRISTA ROSHDENNOGO CHELOVEKOM CHTOBU SPASTI CHELOVECHESTVO OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA...........ROD CHELOVECHNUI POBEDIT ABSOLIUTNOE ZLO SLAVIA UKRAINSKIX VOINOV SLAVIA SUNA BOSH''EGO ISUSA XRISTA SLAVIA GOSPODA BOGA SOZDAVSHEGO MILIARDU ZVEZD ZOVUSHIX DOBRUE DUSHU K POZNANIIU VECHNOSTI I SOVERSHENSTVA===GOSPODA BOGA SOZDATELIA NASHEGO.......========XRISTOS NARODILSIA.......=======DOBROTA NARODILAS''.......=======NARODILAS'' LIUBOV''......=======SLAVIMO EGO........========S ROSHDESTVOM XRISTOVUM.......... Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/14338-na-kordoni-z-bilorussyu-v-kiivskiy-oblasti-posilili-oboronu-video.html © Comments.ua

ник

24 грудня 2022, 19:53

це ви ще волинь не провіряли..як можна було продати єнерго сістеми ворогам..здаеться що вони самі навели ракети на єл подстанціі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися