На пляжі в Гідропарку почали зносити незаконні забудови (ВІДЕО)

Де розчищають зону відпочинку та як тривають роботи

У Києві розпочали демонтаж незаконної споруди біля муніципального пляжу "Молодіжний" на території Гідропарку. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, роботи з демонтажу проводять працівники комунального підприємства "Плесо" в координації із Департаментом міського благоустрою КМДА. Знесення незаконних конструкцій на пляжі "Молодіжний" здійснюють на підставі припису КП "Київблагоустрій". Загалом демонтують близько 850 квадратних метрів бетонних споруд.

Після очищення прибережної території на Гідропарку від незаконних капітальних споруд столичні комунальники планують виконати прибирання та благоустрій пляжів та зон відпочинку. В КП "Плесо" оприлюднили відео демонтажних робіт у Гідропарку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Нагадаємо, у Бучі в парках, скверах та на вулицях розквітли сакури, каштани та магнолії. В мерії Бучі оприлюднили світлини з квітами та деревами на вулицях міста. А у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти

Дивіться фото квітучих дерев та квітів в парках та на вулицях Ірпеня.

Читайте також, що для збереження природи Києва розширять територію Голосіївського парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися