У Києві затягнули демонтаж вивісок на ресторані, в який ходять партнери Кличка

Подробиці розповів громадський активіст Клим Братковский

У Києві складно демонтувати незаконні рекламні вивіски на ресторані, який відвідують партнери мера столиці Віталія Кличка. Про це заявив юрист та громадський активіст Клим Братковский, передають "Коментарі".

За його словами, дві рекламні конструкції незаконно встановлені на фасаді житлового будинку, де розташований ресторан "Ішак", та належать ТОВ "Реддере". Технічні характеристики цих вивісок не відповідають виданим дозволам. Ці рекламні конструкції включені до наказу Управління з питань реклами "Про демонтаж рекламних засобів" від 08.06.2022 № 245 і мають бути демонтовані силами комунального підприємства "Київреклама".

Вже понад рік столичні комунальники не квапляться знімати незаконні конструкції з ресторану. Тим часом в КП "Київреклама" активно звітують про масштабні роботи з демонтажу рекламних конструкцій в столиці. Наприклад, цього тижня будуть демонтувати рекламні "вежі" висотою 17 метрів. Це сім поверхів багатоквартирного будинку. Обидві конструкції розташовані поблизу станції метро "Теремки".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в аукціоні з приватизації будівель історичного готелю "Ермітаж", розташованих у центрі Києва, взяли участь 39 підприємців, а сума під час торгів зросла у 15 разів. Продаж будинків на вулиці Богдана Хмельницького у Києві став найдорожчим аукціоном з моменту відновлення приватизації у вересні 2022 року. Будівлі колишнього готелю "Ермітаж" приватизували за рекордну суму. Під час аукціону фінальна вартість об’єкту зросла з 21,2 мільйона гривень на початку торгів до 311 мільйонів гривень.

Нагадаємо, землю холдингової компанії “Київміськбуд” у Козині, де раніше була база відпочинку, забудували розкішними котеджами родичі та оточення президента холдингу Ігоря Кушніра, поки у Києві є десятки недобудов. Компанія “Київміськбуд” на 80% належить територіальній громаді Києва. Зупинку будівництва житлових комплексів під час воєнного стану пояснили здороженням матеріалів, що люди не платять кредити, проблемами зі світлом. У "Київміськбуді" попросили грошей з бюджету Києва — мільярд на капіталізацію і викуп нерухомості на 300 мільйонів гривень. Родина та оточення Кушніра за роки управління холдинговою компанією “Київміськбуд” отримала вражаючі активи і політичні зв’язки. 

Читайте також, що будівлю оборонного заводу "Арсенал" приватизували у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися