На виїзді зі столиці на трасі "Київ — Чоп" будують естакаду (ВІДЕО)

Масштабні роботи ведуться поблизу населеного пункту Стоянка

На трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої естакади на виїзді зі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної державної адміністрації.

Дворівневу транспортну розв’язку на трасі "Київ — Чоп" будують біля селища Стоянка. Роботи над цим інфраструктурним об’єктом почали кілька місяців тому в рамках національної програми "Велике будівництво". Через будівельні роботи на автошляху періодично перекривають рух транспорту. Після відкриття транспортної розв’язки на трасі "Київ — Чоп" суттєво покращиться ситуація з безпекою. Естакада також розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу Києва.

 

На під’їзді до Києва зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" у населених пунктах Чабани та Віта-Поштова. Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп" поблизу населеного пункту Стоянка. Усі три естакади будують за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку. Збудувати нові інфраструктурні об’єкти поблизу столиці мають за два роки. 

Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

15 вересня 2021, 18:49

Во первых не строят, а достраивают начатую ещё при Азарове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися