Трасу "Київ — Знам'янка" перетворюють на автобан (ФОТО)

Як тривають дорожні роботи

У Київській області тривають роботи з ремонту траси Н-01 "Київ — Знам'янка". Як змінюється дорога та де зараз триває ремонт повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін оприлюднив світлини з дільниці траси "Київ — Знам'янка" на 79-89 кілометрах. Ремонтні роботи ведуться в рамках національної програми "Велике будівництво".

Автомобільна дорога Н-01 має протяжність майже 300 кілометрів. Трасу побудували наприкінці 1980-х років. У Київській області за цей час дорога підтримувалась в проїзному стані лише шляхом експлуатаційного утримання. Цього року трасу "Київ — Знам'янка" капітально ремонтують вперше. У Київській області оновлюють 63 кілометри автомобільного шляху до кордону з Черкаською областю.

На під’їзді до Києва зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" у населених пунктах Чабани та Віта-Поштова. Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп" поблизу населеного пункту Стоянка. Усі три естакади будують за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку. Збудувати нові інфраструктурні об’єкти поблизу столиці мають за два роки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту.

Нагадаємо, у Києві тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Як виглядає будівництво лінії метро на Виноградар, якого не видно за парканом, можна також подивитись з висоти. Кадри зроблені у жовтні від проспекту Правди до вулиці Мостицької.

Читайте також, що в місцях будівництва Великої кільцевої дороги знайшли стоянки давніх людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися