На трасі "Київ — Знам’янка" триває ремонт (ФОТО)

Дорогу перетворюють на автобан

У Київській області тривають роботи з ремонту траси Н-01 "Київ — Знам'янка". Як змінюється дорога та де зараз триває ремонт повідомив координатор національної програми "Велике будівництво" Юрій Голик, передають "Коментарі".

Координатор національної програми "Велике будівництво" Юрій Голик оприлюднив світлини з дільниці траси "Київ — Знам'янка" на 83-му кілометрі. На кадрах видно, що на цій ділянці тривають активні будівельні роботи. На дорозі працює важка будівельна техніка.

Автомобільна дорога Н-01 має протяжність майже 300 кілометрів. Трасу побудували наприкінці 1980-х років. У Київській області за цей час дорога підтримувалась в проїзному стані лише шляхом експлуатаційного утримання. Цього року трасу "Київ — Знам'янка" капітально ремонтують вперше. Загалом у Київській області оновлюють 63 кілометри автомобільного шляху до кордону з Черкаською областю.

На під’їзді до Києва зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса". Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп". Усі три естакади будують за кредитні кошти європейських банків. Збудувати нові інфраструктурні об’єкти поблизу столиці планують за два роки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися