На Київщині відкрили консалтинговий центр "Дія.Бізнес" (ФОТО)

Це восьмий центр такого проекту

У Київській області у тестовому режимі відкрили Консалтинговий центр "Дія.Бізнес". Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає "Коментарі".

За його словами, восьмий центр "Дія.Бізнес" у тестовому режимі почав працювати у місті Буча. "У грудні — официальний старт. Це сучасний простір для підтримки бізнесу, що вже діє, та тих підприємців, які тільки хочуть його відкрити", — заявив Федоров.

Міністр зазначив, що в цьому центрі можна буде отримати безоплатні консультації з відкриття та розвитку бізнесу, навчатися, шукати інвесторів та партнерів, а також приходити на бізнес-заходи та записувати підкасти у спеціальній кімнаті.

"Тут також буде працювати спеціальна pop-up-локація, де кожен може тестувати свій продукт, отримати фідбек на свій товар і пропрацювати всі аспекти перед його виходом на ринок", - додав міністр цифрової трансформації України.

Крім того, у Києві відкрили Respublika Park — один із найбільших торгових центрів у Європі, що знаходиться на Великій окружній дорозі. На масштабі споруди можна подивитись з висоти пташиного польоту. Торгівельно-розважальний центр Respublika Park відкрився у Києві на Теремках. Його загальна площа складає 300 тисяч квадратних метрів, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначено під оренду.

Нагадаємо, у Києві тривають ремонтні роботи лінії швидкісного трамваю маршруту №1. Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамваю виконують повдоль вулиці Симиренка. Реконструкцію трамвайних колій можна подивитись з висоти . Дивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту .

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київрада виділила землю під будівництво ТРЦ біля метро "Лісова" . Депутати Київської міської ради проголосували за передачу земельної ділянки на Броварському проспекті компанії "Женсан" з орбіти забудовника Вагіфа Алієва.

Дивіться також відео, де на одній із ділянок Подільського мосту припинили будівництво .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися