У київському заводі розповіли про ремонт річкового флоту (ФОТО)

Які роботи виконує столичне підприємство

Київський суднобудівний-судноремонтний завод попри зимову погоду продовжує виконувати судноремонт. Про це розповіли у столичному підприємстві, передають "Коментарі".

Напередодні новорічних свят Київський суднобудівний-судноремонтний завод відремонтував стапель — споруду для ремонту суден і кораблів та спуску на воду — земнасряд "Дніпровський-27" і плавкран. На початку цього року спустили на воду оновлений теплохід Zolotoy telenok.

На столичному підприємстві також почали ремонт двох несамохідних барж та буксиру "Кондор". Ці плавзасоби нещодавно поповнили акваторію Київського регіону. Окрім того, попри зимову погоду зі снігом, вітром і морозом, напередодні Різдва підняли судно "Артма" довжиною у понад 80 метрів та водотонажністю у майже 2000 тонн. На заводі також оприлюднили світлини, як ремонтують річковий флот.

Нагадаємо, у Києві планують відновити рух річкового пасажирського транспорту на Дніпрі. Торік у вересні запустили перший пілотний рейс швидкісного теплоходу "Ракета" з Києва до Канева. Одноденний туристичний маршрут "Київ — Канів — Київ" по Дніпру планують зробити регулярним, якщо на нього буде попит. Влада планує розвивати туристичний потенціал річкових маршрутів Дніпром і може запустити теплоходи з Києва до Чорнобиля, Переяслав-Хмельницького та Трахтемирова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сприяють розвитку гастрономічного туризму. Програма "Дороги вина та смаку Київщини" створена, щоб задовольнити вибагливого мандрівника. Окрім того, під Києвом відкрили неймовірний парк для зимового відпочинку та розваг. Нова локація розташована у селі Хотянівка у Вишгородському районі Київської області. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, яке підприємство найбільш забруднює річку Дніпро у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися