Іноземець організував замах на київського бізнесмена

Злочинці мали намір розстріляти автомобіль бізнесмена і забрати двісті тисяч доларів

Уродженець однієї з країн Близького Сходу створив злочинне угрупування, щоб роздобути 200 тисяч доларів у бізнесмена з Києва. Рецидивіста, який раніше вже відбував покарання за особливо тяжкі злочини, затримали співробітники СБУ. Про це повідомила прес-служба відомства.

За попередньою інформацією, раніше судимий за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів уродженець однієї з країн Близького Сходу організував озброєну групу. Зловмисники намагалися пограбувати і вбити одного з підприємців Києва.

Лідер угруповання планував вночі з засідки обстріляти автомобіль бізнесмена, в якому він перевозив 200 тис. доларів США, і заволодіти готівкою.

Правоохоронці відбили напад і затримали ватажка банди, який чинив активний опір правоохоронцям. Під час обшуків за місцем проживання зловмисників правоохоронці вилучили вибухівку, вогнепальну і холодну зброю.

Як повідомляв портал "Коментарі", уродженець Донбасу приїхав до Києва і зняв квартиру у пенсіонера. Для того щоб заволодіти квартирою, чоловік убив 73-річного киянина , розчленував його труп і сховав у різних місцях водойми. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися