Під Києвом розстріляли Ігоря Плекана: бізнесмен підозрювався в замаху на лідера С14 Мазура

Бізнесмена розстріляли на очах у семирічного сина, якому нападники наказали втекти

У четвер, 23 липня віцепрезидента боксерського клубу бізнесмена Ігоря Плекана розстріляли в його автомобілі на очах у семирічного сина, коли вони разом їхали на дачу. Про це повідомили "факти"

Підприємець їхав на дачу в село Артемівка, коли недалеко від залізничного переїзду з кущів вискочили кілери та впритул розстріляли машину з автоматів. У Плекана потрапили близько чотирьох куль, проте він зумів з'їхати з дороги й зателефонувати дружині. Хлопчик залишився цілий, нападники наказали йому бігти. Син розповів все матері, яка звернулася за допомогою в поліцію. Вона також уточнила, що чоловік систематично отримував погрози, проте не надавав їм значення.

На місці злочину працювала слідча група, якій тепер належить встановити деталі трагедії та мотиви зловмисників.


Раніше в інтерв'ю "Головкому" координатор громадської організації "С14" Сергій Мазур заявляв, що Ігор Плекан мав власне кілерське бюро. За його словами, бізнесмен був кримінальним авторитетом у Черкаській банді"торпеди". Більш того в громадській організації "Основа майбутнього" (наступниця С14) заявили, що загиблий ігор Плекан є організатором замаху на Сергія Мазура.

Варто уточнити що організація "С14" - це ультраправі націоналісти, яких раніше підозрювали у вбивстві журналіста Олеся Бузини. Організація "С14" виникла як радикальне крило націоналістичної партії"Свобода".

Раніше "Коментарі" розповіли про перестрілку на Подолі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися