У Києві рецидивіст пограбував підлітків (ФОТО)

Інцидент стався в Оболонському районі столиці

У Києві затримали неодноразово судимого чоловіка, який пограбував підлітків. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, інцидент стався на столичній Оболоні. До поліції звернувся місцевий мешканець. Він повідомив, що на вулиці Озерна чоловік вкрав телефони у сина та його товариша. Це сталося на спортивному майданчику. Діти розповіли, що грали у баскетбол, а речі залишили поряд. До майданчика підійшов незнайомець. Чоловік зробив вигляд, що нібито спостерігає за грою хлопців та витягнув з курток дітей їх ґаджети. Хлопці це побачили, проте він втік.

Грабіжника розшукували на прилеглій до спортивного майданчика території. Правоохоронці відстежили геодані одного із вкрадених гаджетів та встановили місцезнаходження чоловіка. Ним виявився 43-річний неодноразово судимий за наркозлочини та крадіжки киянин. Мешканцю Києва оголосили підозру у скоєнні грабежу. За пограбування підлітків йому загрожує до шести років тюрми. Зараз чоловік перебуває під цілодобовим домашнім арештом.


Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва знайшли померлого від удару жінки чоловіка. На вулиці Військовій у сусідній квартирі чоловік знайшов померлого знайомого. Під час прибуття правоохоронців у квартирі також перебували чоловіки та жінка. Вони заявили, що під час розпивання алкоголю їхній товариш нібито заснув. Проте експертиза встановила, що чоловік помер від пошкодження внутрішнього органу під час побиття. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Подільському районі Києва в одній із квартир знайшли розчленоване тіло жінки. Про надзвичайну подію київським правоохоронцям повідомив чоловік. Він заявив, що знайшов частини тіла у квартирі свого родича на проспекті Правди. Окрім того, у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. 

Читайте також, що мешканця Києва засудили за жорстоке вбивство жінки-лікаря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися