У Києві жінка вбила чоловіка через алкоголь (ВІДЕО)

Подробиці розповіли у столичній поліції

У Києві затримали жінку, яку підозрюють в умисному вбивстві власного чоловіка. Про це повідомили у Національній поліції України в столиці, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася 6 вересня у Дніпровському районі Києва. Про загибель чоловіка правоохоронцям повідомили медики. У квартирі на вулиці Карбишева лікарі знайшли тіло 56-річного киянина з множинними ножовими пораненнями.

Правоохоронці встановили, що до вбивства чоловіка причетна його дружина. На час прибуття поліції вона знаходилася у квартирі. За словами начальника Дніпровського управління поліції Андрія Пасічника, між подружжям виникла сварка через зловживання чоловіком алкоголем. Під час конфлікту 55-річна дружина схопила ніж та завдала ним чоловіку декілька ударів по тулубу та в шию. Після цього жінка викликала швидку, проте лікарі по приїзду констатували смерть чоловіка.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Жінку затримали та оголосили їй підозру у скоєнні злочину. Підозрюваній загрожує до 15 років тюрми.


Поліція також просить киян допомогти встановити місцеперебування двох чоловіків, причетних до вбивства жінки на Оболоні

Нагадаємо, в Подільському районі Києва в одній із квартир знайшли розчленоване тіло жінки. Про надзвичайну подію київським правоохоронцям повідомив чоловік. Він заявив, що знайшов у квартирі свого родича частини тіла жінки. Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою на проспект Правди. Обставини злочину з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. Потерпіла впала і загинула. Відомо, що зловмисник проживав із жінкою в орендованій квартирі.

Читайте також, що у Києві чоловік вбив сусіда через мобільний телефон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися