У Дніпрі під час вибуху загинув військовий з Києва (ФОТО, ВІДЕО)

З’явилися подробиці теракту

У Дніпрі внаслідок вибуху автомобіля загинули двоє людей, один із загиблих — учасник бойових дій на Донбасі та член Ради громадської організації "Український легіон". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію громадської організації.

Вибух автомобіля, в якому перебували двоє людей, стався у Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького сьогодні, 15 вересня, вранці. Національна поліція України кваліфікувала надзвичайну подію як теракт. Під час вибуху автівки загинули Олексій Кавлак (позивний "Змій") та прессекретар Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Дарина Гречищева.


Зараз на місці вибуху працюють експерти та криміналісти. Подробиці розслідування поки що не розголошують.

Відомо, що Олексій Кавлак воював на Донбасі та був членом Ради ГО "Український легіон". Він працював інструктором з домедичної допомоги, навчав військових, поліцейських та цивільних людей. Останній рік Олексій активно втілював спільні проєкти з ДСНС у Дніпрі.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Білоцерківського та Обухівського районів Київської області відбудуться антитерористичні навчання. На військових об’єктах регіону силовики відпрацьовують протидію диверсіям.

Нагадаємо, у Київській області розшукали чоловіка, який повідомив про замінування Чорнобильської атомної електростанції. Анонімне повідомлення про мінування Чорнобильської АЕС надійшло на державне підприємство наприкінці квітня. Його відправили електронною поштою на адресу ДСП "ЧАЕС". Після цього на станції ввели режим аварійної небезпеки. Під час перевірки території атомної електростанції ані вибухівки, ані інших небезпечних речовин не знайшли.

У липні у Києві чергової частини поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що готується вибух біля будівлі Верховної Ради.

Читайте також, як в урядовому кварталі у Києві шукали вибухівку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися