У Києві затримали кількох диверсантів: подробиці

Підозрілих осіб виявили у трьох районах столиці

У Києві продовжують виявляти підозрілих людей, які можуть бути причетними до диверсій. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, можливих диверсантів виявили у Шевченківському, Дніпровському та Оболонському районах Києва. Зокрема, у Шевченківському районі Києва виявили ймовірну прихильницю сепаратизму. В телефоні жінки були фото блокпостів, а також світлини листів адміністрації терористичних угрупувань на окупованих територіях України.

У Дніпровському районі столиці чоловік, який вживав алкоголь в громадському місці, може виявитись учасником незаконних збройних формувань на окупованих територіях.

Ще одного підозрілого чоловіка затримали в Оболонському районі Києва. В його телефоні патрульні виявили фото розміщення військової техніки, позицій та зброї Збройних Сил України. Колабораціоніст також телефонував на російські номери. Усіх затриманих доставили до управлінь поліції та передали слідчим. Правоохоронці закликали киян повідомляти про підозрілих осіб до поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що політтехнологу, який пропагував російські ідеологічні меседжі, повідомлено про підозру у державній зраді у Києві. У правоохоронних органах прізвище політтехнолога не називають, але за словами радника керівника Офісу президента України Сергія Лещенка, висунули підозру в держзраді політтехнологу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.

Окрім того, що у Києві підприємці змінили вивіски через санкції та продовжували працювати в Україні, а зароблені гроші в мережі ресторанів переказували в Росію. Детальніше про цю схему — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися