Мешканців Броварів попередили про новий вид шахрайства

Подробиці розповів мер міста

В Україні та у Броварській громаді зафіксовані випадки шахрайства з метою отримання коштів нібито на потреби Збройних Сил України. про це попередив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, декільком підприємцям Броварської громади надійшли телефонні дзвінки з номера (063) 038-94-37.

"Невідомі представляються заступниками міського голови та просять перерахувати кошти на банківські карти нібито для допомоги військовим. Офіційно заявляю, що подібні прохання є нічим іншим, як шахрайством, вимаганням та протиправними діями з метою наживи та задля дискредитації місцевої влади", — заявив Сапожко.

Мер Броварів повідомив, що юридичний відділ мерії вже направив заяву до правоохоронців про вчинення злочину.

"Сподіваємося на швидку реакцію наших поліціянтів. Звертаюся з проханням до усіх мешканців громади, керівників підприємств, підприємців – не піддавайтеся на провокації! У разі отримання подібних дзвінків – негайно повідомляйте до правоохоронних органів!" — наголосив Броварський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що політтехнологу, який пропагував російські ідеологічні меседжі, повідомлено про підозру у державній зраді у Києві. У правоохоронних органах прізвище політтехнолога не називають, але за словами радника керівника Офісу президента України Сергія Лещенка, висунули підозру в держзраді політтехнологу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.

Окрім того, що у Києві підприємці змінили вивіски через санкції та продовжували працювати в Україні, а зароблені гроші в мережі ресторанів переказували в Росію. Детальніше про цю схему — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися