На Подолі наклали арешт на будівлю, що належить "Росатому"

Подробиці розповіли в Національній поліції України

У центрі Києва заарештували будівлю, що належить російському виробнику ядерного палива — державному акціонерному товариству "Росатом". Про це розповіли в Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, інформацію про власника будівлі приховали. Для цього не вносили відомості до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Інформація була лише в документах Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомості.

Вартість арештованої будівлі на Подолі площею майже тисяча квадратних метрів оцінюють у 60 мільйонів гривень. Цю нерухомість планують передати в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Досудове розслідування за фактом фінансування російської військової агресії триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській та Житомирській областях арештували активи видобувних компаній російського олігарха на понад мільярд гривень. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Окрім цього, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися