У Києві чоловік намагався підпалити автомобіль поліцейського (ФОТО)

Інцидент стався у Солом’янському районі столиці

У Солом’янському районі Києва затримали чоловіка, який намагався підпалити автомобіль поліцейського. Про інцидент розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, палія помітили поблизу будинку на проспекті Валерія Лобановського. Чоловік намагався підпалити автомобілі на парковці. Він засунув у бензобаки автомобілів серветку та підпалив її. Одне із пошкоджених авто належить поліцейському.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного у підпалі. Чоловіка затримали. Виявилось, що мешканець Солом’янського району Києва 1986 року народження раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Затриманому повідомили про підозру. За умисне пошкодження майна киянину загрожує до десяти років тюрми. Мотиви підпалу автівок невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські Києва затримали шахрая, який продавав волонтерам неякісні бронежилети. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Окрім цього, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


прохожий

28 червня 2022, 11:32

"Один из поврежденных автомобилей принадлежит полицейскому.", так что там все авто были полицейского?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися