В метро у Києві затримали молодика з великою партією наркотиків

Подробиці розповіли в столичній поліції

У столичному метрополітені затримали пасажира з чисельними згортками з метадоном. Про інцидент розповіли в поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на станції метро "Вокзальна" зупинили 20-річного хлопця. Молодик вів себе підозріло та помітно нервував. Під час перевірки поліцейські знайшли в нього 138 згортків наркотичної речовини. Експертиза показала, що вилучені наркотики — це метадон.

Чоловіка затримали. Затриманим виявився уродженець Кіровоградщини. Молодику повідомили про підозру у придбанні, зберіганні та торгівлі наркотиками. Чоловіка заарештовано. Йому загрожує до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Агентом загарбників виявся працівник одного з машинобудівних підприємств. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Окрім цього, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися