У Києві ліквідували канал масштабного збуту зброї та наркотиків (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції та прокуратурі

Торгівців зброєю та наркотиками в особливо великих розмірах викрили та затримали у Києві. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України та столичної прокуратури.

У Голосіївському районі Києва мешканці столиці вирішили збагатитись на продажі зброї та амфетаміну. Для виготовлення наркотиків в боксі гаражного кооперативу обладнали нарколабораторію. Амфетаміном торгували вроздріб та оптом через довірених людей.

"Клієнтам" також пропонували широкий асортимент зброї та боєприпасів. У наркоторгівців можна було купити автомати Калашникова, пістолети, набої, гранати та димові шашки. Правоохоронці провели в учасників організованої злочинної групи оперативні закупки.

Торгівців зброєю та наркотиків затримали. У затриманих провели 16 обшуків, під час яких вилучили устаткування нарколабораторії, амфетамін, канабіс, прекурсори, а також зброю, боєприпаси, гроші та "чорнові" записи.

В Київській міській прокуратурі уточнили, що п’ятьох учасників організованого злочинного угруповання віком від 28 до 39 років затримали. Під час обшуків у них також знайшли комуністичні знаки, прапор Російської Федерації та прапор із свастикою. Зараз вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів. Окрім того, правоохоронці встановлюють канали надходження зброї та боєприпасів. Триває досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Агентом загарбників виявся працівник одного з машинобудівних підприємств. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Окрім цього, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися