У столичному парку "на гарячому" затримали наркокур’єрів

Сімейний дует встиг зробити 150 схованок з наркотиками

У Києві в одному з парків під час облаштування схованок з наркотиками затримали киянку та її співмешканця. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної прокуратури.

На території одного з парків в Дарницькому районі Києва сімейний дует встиг зробити понад 150 схованок з наркотиками. Ховали пакетики з психотропною речовиною PVP. Під час обшуку у 33-річної киянки знайшли ще понад три десятки згортків з наркотиками, а за місцем проживання — близько 400 грамів PVP, фасувальні пакетики для наркотиків та електронні ваги.

Мешканку Києва та її 22-річного співмешканця затримали. Обом наркокур’єрам повідомили про підозру у незаконному придбання, зберіганні та збуті психотропних речовин.

Окрім того, у Києві затримали торгівців зброєю та наркотиками в особливо великих розмірах. Мешканці столиці вирішили збагатитись на продажі зброї та амфетаміну. Для виготовлення наркотиків в боксі гаражного кооперативу обладнали нарколабораторію. Амфетаміном торгували вроздріб та оптом через довірених людей. "Клієнтам" також пропонували широкий асортимент зброї та боєприпасів. У наркоторгівців можна було купити автомати Калашникова, пістолети, набої, гранати та димові шашки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. 

Нагадаємо, ексмеру Києва Леоніду Черновецькому повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР". 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися