На Київщині затримали серійного крадія автомобілів (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

Серійного автокрадія на прізвисько "Лялька" працівники поліції затримують вже вчетверте. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, у 2020-му, а потім у 2021 році кримінальна поліція Київщини викрила автокрадія після скоєння серії автоугонів.

"Справи були розслідувані та передані до суду, втім поки підсудний все ж залишається на волі, а у серпні 2022 року заволодіває ще одним легковиком у столиці. Наші київські колеги затримали "Ляльку", суд взяв його під варту та призначив заставу в сумі 52 тисячі гривень, яку зловмисник швидко сплатив і спокійно продовжив злочинну діяльність", — повідомив Нєбитов.

Керівник регіональної поліції зазначив, що крадія автомобілів "на гарячому" вкотре зловили працівники кримінальної поліції Київщини. Після цього "Лялька" опинився під арештом вже із заставою у понад 700 тисяч гривень.

"Маю надію, що новий запобіжний захід все ж утримає "хронічного" правопорушника за ґратами надовго. Не хочеться знов ризикувати добробутом власників Lanos, Chevrolet або Skoda. Для них ці автомобілі значно цінніші ніж для керманичів люксових автобрендів, а в деяких родинах — навіть єдине джерело доходу", — прокоментував начальник Національної поліції України в Київській області чергове затримання серійного крадія.

Нагадаємо, в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Читайте також, що під Києвом згорів гуманітарний штаб в ресторанному комплексі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися