У Київській області знищили кілька дронів-шахедів (ФОТО)

Що розповіли про нічний обстріл в поліції

По території Київської області цієї ночі російські окупанти здійснили щонайменше шість атак дронами-шахедами. Про це розповів начальник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, на місце влучання ворожих безпілотників оперативно виїхали працівники поліції.

"Нині рятувальники, ліквідують пожежу, правоохоронці ж фіксують наслідки удару та забезпечують охорону правопорядку в одному із районів. За попередніми даними, жертв і потерпілих немає", — заявив Нєбитов. 

Очільник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов зазначив, що в інших районах регіону спрацювали Сили протиповітряної оборони та успішно знищили кілька ворожих дронів-камікадзе.

В Офісі генерального прокурора України повідомили, що вночі 26 жовтня російські окупанти дронами-камікадзе здійснили удари по об’єкту інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки сталася пожежа. Зараз на місці обстрілів працюють прокурори, слідчі та експерти, які фіксують черговий воєнний злочин російських окупантів. Наслідки обстрілів ворожими безпілотниками ліквідують працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями у Київській області українські військові відбили щонайменше чотири потужних ракетних атаки. Керівник регіональної поліції оприлюднив фото місця падіння однієї зі збитих ракет російських окупантів в одному із районів Київської області.

Окрім того, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.

Читайте також, що у Вишгородському районі Київської області знайшли ворожий безпілотник-розвідник.

Читайте также