В поліції Київської області показали збиті "шахіди" з "привітанням" (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про збиті ворожі дрони

Уламки ударного дрона типу "шахід" як частину нічного "привітання" українців від "братського народу" з Новим роком знайшли в Київській області. Про це розповів начальник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Можна сказати і дешево, і без смаку! Справжній орко-style. І ці уламки не на фронті, де йдуть запеклі бої, вони тут, на спортивному майданчику, де грають діти. Це все, що потрібно знати про державу-терорист і її армію", — прокоментував Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області подякував підрозділам Протиповітряної оборони Збройних сил України за відмінний результат щодо збиття ворожих повітряних цілей.

"Прошу усіх громадян не нехтувати сигналом повітряної тривоги і завжди переходити в укриття. Якщо бачите або чуєте  повітряні об‘єкти повідомляйте на спецлінію "102", — звернувся до мешканців регіону Нєбитов.

Начальник регіональної поліції також оприлюднив відео, де чутно проліт дрону-камікадзе.

внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти у Києві одна людина загинула, ще двадцять постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці. Рятувальники повідомляють про 22 поранених внаслідок обстрілів людини. У Святошинському районі Києва уламки ракети впали на стадіон "Темп". Третина Києва була без електроенергії через аварійні відключення світла. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що над Києвом в новорічну ніч збили понад три десятки повітряних цілей. Під час повітряної тривоги збиті ракети впали у Шевченківському та Дніпровському районах Києва. Внаслідок влучання уламків збитої ракети у Шевченківському районі пошкоджено капот автомобіля. В Дніпровському районі столиці уламки збитої ракети знайшли на проїжджій частині. Вибухи лунали також в Голосіївському районі столиці. Жертв і потерпілих немає. За попередньою інформацією військової адміністрації Києва, сили Протиповітряної оборони знищили над столицею 32 ворожі повітряні цілі.

Читайте також, що в Київській області під час обстрілів пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

Читайте также