Одного з віцемерів Київської області зловили на хабарі

Посадовця викрили на отриманні хабара за надання в оренду земельної ділянки

Заступнику голови однієї з міських рад Київської області повідомили про підозру в хабарі за оренду земельної ділянки. Затримали посадовця у службовому кабінеті під час отримання грошової "винагороди". Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито заступника міського голови однієї з міських рад Київської області у зловживанні службовим становищем.

Слідство встановило, що підозрюваний обіцяв керівнику товариства з обмеженою відповідальністю вплинути на депутатів міської ради за "винагороду" у 1300 доларів США для позитивного вирішення питання надання в оренду землі для ведення господарської діяльності.

Затримано хабарника у службовому кабінеті під час отримання обумовленої суми грошей. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Викриття протиправної діяльності прокурори проводили спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Київській області ДСР НП України та слідчими ГУНП в області.

Нагадуємо, що у Києві затримали заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України під час отримання 400 тисяч доларів хабаря.

"Коментарі" повідомляли, що заступника Іванківського селищного голови затримали під час привласнення 120 тисяч гривень бюджетних коштів. Будучи головою комісії з відбору пропозицій для придбання житла у місті Іванків, посадовець розробив схему заволодіння грошима в рамках цільової програми з відселення мешканців з аварійних багатоквартирних будинків.

Читайте также