Крищенко вимагає перевірити звинувачення ЗМІ в корупції

Новопризначений заступник мера Києва зробив заяву

Заступник мера Києва Віталія Кличка, ексочільник столичної позиції Андрій Крищенко зробив заяву щодо журналістських розслідувань, оприлюднених у програмі "Схеми" напередодні, передають "Коментарі" з посиланням на Facebook Андрія Крищенка.

Мова йде про інформацію програми "Схеми", оприлюднену в матеріалі про оформлення права власності на гідротехнічні споруди, в якому серед інших фігурує прізвище новопризначеного заступника мера Києва. У столичній мерії вже спростували, що нібито острів на річці Дніпро передали у приватну власність та закликали правоохоронців перевірити інформацію щодо "чорних реєстраторів". Сам Крищенко також відреагував на звинувачення ЗМІ.

"Сьогодні ж я звернуся в Національне антикорупційне бюро України в максимально стислі терміни провести повну і неупереджену перевірку інформації, викладеної журналістами, з подальшим оприлюдненням її результатів громадськості", — написав заступник мера Києва у своєму Facebook.

Крищенко наголосив, що законів України не порушував та до припущень, що прозвучали на його адресу, не причетний. "Тому, як людина публічна, я, як ніхто, зацікавлений в оперативному і неупередженому розслідуванні", — підсумував колишній очільник поліції Києва.

Нагадаємо, у партії президента України Володимира Зеленського обурені, що депутати Київської міської ради проголосували за призначення заступником голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка екскерівника столичної поліції Андрія Крищенка.

Нагадаємо, в Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери біля станції метрополітену "Почайна" закрився один з найбільш старих ТРЦ в Києві — "Макрос". Торгівельно-розважальний центр закрився остаточно. Це був один з перших торгових центрів в даному районі і в Києві в цілому, який відкрився приблизно в 2004 році. Там були стокові або недорогі маячні магазини. Користувачі припустили, що застарілий формат ТРЦ не зміг витримати сучасної конкуренції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. ТУ Києві також тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Відео, зняте з висоти пташиного польоту, демонструє ділянку від проспекту Правди до вулиці Мостицькій.

Читайте також, що у Києві підрядника, який виконував будівельні роботи на Подільському мосту через річку Дніпро, підозрюють у несплаті мільйонних податків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися